Om in alle vertrouwen je verhaal te kunnen doorsturen mag je ook weten wie ik ben. Al meer dan 30 jaar begeleid ik als zelfstandig diëtist mensen met hun voeding. Dit gaat van een gewone check-up van hun voedingspatroon tot de meest vervelende kwalen. Mijn expertise is dan ook overgewicht.
Daarnaast begeleid ik ook veel mensen met eetstoornissen. Uiteraard zijn de meeste dingen die met voeding te maken hebben mij niet onbekend.

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de voedingswetenschap is continu bijscholen de norm. Zelf ben ik ook organisator van bijscholingen die allemaal verband houden met voeding of voedingsgedrag. Enorm boeiend.

Er zijn ook een aantal boeken te vinden op mijn naam bij uitgeverij Garant.

Verder ben ik actief in de Vlaamse diëtistenwereld.

En voor sommigen misschien belangrijk: ik ben een vrouw.